Contact

Contact:

Praktijk voor Esthetische Tandheelkunde

Stadionplein 125

1076 CK   AMSTERDAM

tel. 020 47 00000

bgg. 020 6718265  —>  absoluut vragen naar een afspraak bij tandarts Smalhout

mailadres:  info@tandartssmalhout.nl

 

PORSELEINEN FACINGS  de mooiste, de beste,  de eerlijkste

De Praktijk voor Esthetische Tandheelkunde te Amsterdam  is een praktijk die alle moderne technieken in huis heeft. Het personeel is opgeleid op het hedendaags tandheelkundig niveau.

Esthetisch tandarts, Herman Smalhout, is zeer gedreven, geroutineerd en uiterst precicieus.

 

Zijn basis lag bij de tandheelkundige faculteit van de Universiteit van  te Amsterdam (hedendaagse ACTA).  Hij is ook verbonden geweest aan de Universiteiten van Los Angeles, London  en Jeruzalem.

Porseleinen facings    werkt alleen met de modernste materialen, de beste Nederlandse laboratoria en wij  hebben een zeer transparante, eerlijke  prijsstelling:

TARIEVEN:

De prijs van facings is zeer transparant. Het is de optelsom van arbeid (in Nederland vastegestelde tarieven) en techniek. Hier zit alles bij in. Ook gaan de patienten altijd naar het tandtechnisch laboratorium. Wij vinden namelijk dat de tandtechnicus de patient moet zien omdat buiten de wensen van de patient factoren als huid, haar, expressie en leeftijd een grote rol spelen in de uiteindelijke vorm en kleur van de facing.

Zoals eerder vermeld werken wij alleen met gerenomeerde Nederlandse laboratoria.

Veel tandartsen kunnen een lagere prijs aanbieden maar dan komen de facings uit China of Turkije, waarvan de materiaalkeuze meestal zwaar te wensen over laat. Als zodanig werken wij alleen met Nederlandse gecertificeerde laboratoria.

In onze praktijk worden ook composiet facings vervaardigd. Het leuke is dat wij heer en meester zijn in het combineren van deze 2 soorten facings. Vaak kan een financiele reden de oorzaak zijn dat wij deze combinatie gebruiken

Zie daarvoor www.composiet-facing.nl   of  www.wittettandenpraktijk.nl